Inrichting van kantoren design & build

Is uw kantoor toe aan renovatie of heeft u plannen om post-covid-19 te verhuizen naar volledig nieuwe kantoren? Bij Design Plus bent u in uitstekende handen voor het hertekenen van uw nieuwe kantoorinrichting, van ontwerp tot uitvoering – design and build.

Ons team van creatieve interieurarchitecten en gedreven projectmanagers staan paraat om uw toekomstig kantoorproject te begeleiden van A tot Z. We leggen de lat hoog voor onszelf en voor de noden van uw bedrijf. We creëren kantoren die memorabel, duurzaam en Covid-proof voor de toekomst zijn.

Download de D+ brochure

Design Plus Diensten

Change Management

Uw toekomstig kantoor zal enkele nieuwe behoeftes moeten vervullen. We focussen hierbij op uw noden en onze experts begeleiden u bij alle aanpassingen en nieuwe concepten ter plaatse.

Immo

U zoekt een nieuwe locatie voor uw kantoor? Wij helpen u graag bij de zoektocht naar de ideale omgeving en het meest geschikte pand voor uw bedrijf.

Design

De identiteit van uw bedrijf zichtbaar laten worden in het ontwerp en de layout van uw nieuwe kantoorinrichting? Onze interieurarchitecten en designers zijn experten in het creëren van esthetische en functionele kantoren waar uw werknemers graag komen werken.

Build

Design Plus verzorgt zelf de uitvoering van uw nieuwe kantoorinrichting van A tot Z: een groot voordeel van het design and build concept bij Design Plus.

Move

We werken het volledige scenario van de verhuis van uw kantoor uit en verzorgen de logistiek ervan.

Exit

We zorgen voor uw exit-procedure en we helpen u bij de herstellingswerken van de kantoren die u zal verlaten.

Laatste Nieuws

Design HARD Dream BIG

Contacteer ons