Met onze Design & Build aanpak, nemen we uw kantoorproject in handen van A tot Z.
En verder.

01.
Change Management

02.
Real Estate

03.
Design

04.
Build

05.
Move

06.
EXIT

07.
virtual reality

01.

Change Management

Wij helpen u om uw visie te bepalen en bereiden uw teams voor om met plezier te integreren in hun nieuwe werkplek.

Wij ontwikkelen en realiseren voor u een plan ter ondersteuning van de teams, voor een geleidelijke overgang, van de bewustwording van wat er zal veranderen tot de effectieve ingebruikname van hun nieuwe kantoren.

ONZE PLUS

Onze change manager is van bij het begin betrokken bij elk project en vereenvoudigt de vertaling van uw visie en uw noden naar een creatief concept, om de ontwerpfase (inrichting van de nieuwe ruimtes) te vergemakkelijken en te versnellen.

02.

Real Estate

Wij helpen u in uw zoektocht naar vastgoed en/of de plek die overeenstemt met uw behoeften.

Wij ondersteunen u bij het zoeken naar vastgoed, de vertegenwoordiging van de huurder, de onderhandelingen van het huurcontract en de verhuizing. Wij houden rekening met de ontwikkelingen op vlak van mobiliteit en voeren haalbaarheidsstudies uit.

ONZE PLUS

Meer dan 15 jaar ervaring en een diepgaande kennis van de professionele vastgoedmarkt in België.

03.

Design

Wij ontwerpen prachtige ruimtes die bij u passen en ten dienste staan van het werk van uw teams.

Een nieuwe ruimte of de herinrichting van uw bestaande kantoorruimtes? Ons team van interne interieurontwerpers en ingenieurs werkt samen om technische betrouwbaarheid, interieurvormgeving en digitaal te combineren.

ONZE PLUS

New World of Work, Smart Working of hoe u het ook wilt noemen … Wij zetten de beleving van de gebruikers steeds voorop in de ruimtes die we ontwerpen.

04.

Build

Wij creëren en coördineren het geheel van de werken binnen de toegestane tijd en het budget.

Wij realiseren uw project van A tot Z, van de grote werken tot de deurklinken. Technische innovatie, nieuwe technologieën, domotica, meubilair … Wij coördineren alle vakmannen die betrokken zijn op de werf.

ONZE PLUS

Één contactpersoon zal u tijdens alle fases en in naam van alle betrokken vakmannen op de hoogte brengen van de voortgang van de werken.

05.

Move

Wij ontwikkelen en beheren het volledige scenario van de verhuis en helpen u bij de uitvoering ervan.

Wij organiseren alle coördinatievergaderingen met uw projectteam en de externe belanghebbende partijen. Wij communiceren alle acties voor en na de verhuizing en bereiden ze ook voor.

ONZE PLUS

Wij zijn niet bang voor details! Wij organiseren en volgen voor u de meubelinventaris en documenten die moeten worden verhuisd en brengen alle documenten samen die nodig zijn voor deze onderneming (verhuislijst, verhuisnota, plannen voor vertrek en aankomst).

06.

Exit

Wij zorgen voor de uitgangsprocedure en helpen u om uw oude kantoren op te knappen.

Wij houden ons bezig met de uitgangsprocedure terwijl u intrekt in het nieuwe pand. Wij voeren een volledige controle uit van de oude bureaus en stellen een herstelprogramma voor. We brengen je vroegere werkplaats volledig in orde voor de finale plaatsbeschrijving.

ONZE PLUS

Wij weten dat een verhuizing niet stopt op de dag van de verhuis zelf. Ons bezighouden met uw vorige pand en ervoor zorgen dat u tevreden bent wanneer u effectief bent ingetrokken in uw nieuwe kantoor is dus systematisch een integraal deel van onze dienstverlening.

07.

3D & Virtual Reality

Duik in het hart van je project!
Wij bieden verschillende mogelijkheden om u uw nieuwe werkruimte in 3 dimensie te laten voelen. De VR-immersie maakt het mogelijk om het voorgestelde concept te visualiseren, maar ook om u onder te dompelen in de ergonomie van de ruimtes. Deze visualisatie gebeurt door een “click and view” vanaf uw smartphone of door de virtual reality headset.

Beauty shouldn’t be expensive. Functionality shouldn’t be boring.

Ons multidisciplinair team staat aan uw zijde vanaf de zoektocht naar vastgoed totdat u intrekt in de nieuwe gebruiksklare ruimtes. Wij helpen ook bij het opknappen van de oude kantoren wanneer u bent verhuisd. Daarna blijven we in contact om ervoor te zorgen dat u honderd procent tevreden bent na de verhuis.

Vanaf het begin en gedurende onze hele samenwerking wordt uw project toevertrouwd aan één aanspreekpunt in het team, die nauw samenwerkt met onze experten in Real Estate, Architectuur, Engineering, Interieurontwerp, Bouw en Change Management.

Voor een vlotter, flexibeler en economischer beheer van uw project, waarbij uw visie bij elke fase voor ogen wordt gehouden.